2019. február 21., csütörtök 15:18
Köszöntjük Eleonóra nevű kedves látogatóinkat!

Hírek

Keresés:   

2016.10.28.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
Pánd Község Önkormányzata Képviselő- testülete (továbbiakban: kiíró) a 84/2016. (X.24.) sz. Kt határozata alapján nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet a tulajdonában lévő alábbi fölterületek haszonbérletére.

Bővebben

2016.10.24.

Földgázfogyasztók közérdekű tájékoztatása
A TIGÁZ-tól a FŐGÁZ-hoz érkezett fogyasztók közel fele havonta közel azonos összeget fizet a földgázért, mert a kiegyenlített részszámlázást választotta. A szolgáltatóváltás miatt azonban átmeneti változás áll be a részszámlák összegében. Ennek oka, hogy a fűtési szezon magasabb fogyasztására előre befizetett többletet a TIGÁZ a végelszámoláskor visszafizette, mivel a fűtési szezonban már nem a TIGÁZ lesz a gázszolgáltató. Az előttünk álló időszakban azonban a téli hónapok túlsúlya miatt a következő éves gázmérő-leolvasásig a megszokottnál magasabb összegű részszámlák várhatók.

Bővebben

2016.10.10.

FŐKÉTÜSZ tájékoztató
FŐKÉTÜSZ tájékoztató szolgáltatás megkezdéséről

Bővebben

2016.10.05.

Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2017. - Pályázati tájékoztató
Pánd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete sikeresen csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2017. évi fordulójához.
Az „A” típusú pályázatra azok a pándi állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók jelentkezhetnek, akik teljes idejű (nappali tagozatos) alapfokozatot és szakképzettséget eredményező alapképzésben, mesterfokozatot és szakképzettséget eredményező mesterképzésben, egységes, osztatlan képzésben vagy felsőfokú, illetve felsőoktatási szakképzésben folytatják tanulmányaikat. Az ösztöndíjra pályázhatnak a 2016. szeptemberében felsőoktatási tanulmányaik utolsó évét megkezdő hallgatók is. Bővebben

1 / 1 oldal
Találatok száma oldalanként: