2020. március 30., hétfő 01:27
Köszöntjük Zalán nevű kedves látogatóinkat!

Hírek

Keresés:   

Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2020. évi forduló

Pánd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete sikeresen csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2020. évi fordulójához. Olvassa el cikkünket a részletekért!
Az „A” típusú pályázatra azok a pándi állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók jelentkezhetnek, akik teljes idejű (nappali tagozatos) alapfokozatot és szakképzettséget eredményező alapképzésben, mesterfokozatot és szakképzettséget eredményező mesterképzésben, egységes, osztatlan képzésben vagy felsőfokú, illetve felsőoktatási szakképzésben folytatják tanulmányaikat. Az ösztöndíjra pályázhatnak a 2019. szeptemberében felsőoktatási tanulmányaik utolsó évét megkezdő hallgatók is.

Lehetőség van továbbá „B” típusú pályázatot benyújtani a 2019/2020-as tanévben utolsó éves, érettségi előtt álló középiskolásoknak, illetve a felsőfokú diplomával nem rendelkező, felsőoktatási intézménybe felvételt még nem nyert érettségizetteknek is.

A pályázat benyújtási határideje: 2019. november 5.

A pályázat beadásához az EPER-Bursa rendszerben egyszeri pályázói regisztráció szükséges.


Azon pályázók, akik a korábbiakban már regisztráltak a rendszerben a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be. A pályázói regisztrációt vagy belépést követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése. A pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a Polgármesteri Hivatalnál kell benyújtaniuk a pályázóknak, a meghatározott mellékletekkel.

A részletes pályázati kiírás megtalálható a Polgármesteri Hivatalnál, illetve a település honlapján (www.pand.hu).

Letölthető dokumentumok: